-  -
Inloggen zorgverleners   |    Tekstgrootte   
PrivaZorg Apeldoorn en Salland 'Dé ondernemende thuiszorg waar de klant de baas is'

Kwaliteit

De cliënten van PrivaZorg waarderen hun zorgverleners in een onafhankelijk cliënttevredenheidsonderzoek met een dikke 8. Bijzonder is dat al deze hoog gewaardeerde zorgverleners niet in loondienst zijn maar Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP-ers). Het onderzoek werd in de zomer van 2009 in opdracht van PrivaZorg uitgevoerd door het onderzoeksbureau Prismant.

De mening dat thuiszorg van goede kwaliteit alleen door zorgverleners in loondienst te garanderen zou zijn, is ook door dit onderzoek krachtig weersproken. Een toegelaten zorgaanbieder laat om het jaar een onafhankelijk onderzoek op basis van de CQ-(consumer quality) Index uitvoeren. In 2007 kwamen de circa 3.500 ZZP-ers van PrivaZorg al met een gemiddelde van 8,5 uit de bus, in 2009 werden zij door hun cliënten met 8,7 beoordeeld. Daarmee behoren zij tot de top van Nederland.

Goede score ook in relatie tot andere zorgaanbieders. De resultaten zijn niet alleen weergegeven voor PrivaZorg zelf maar ook voor alle door Prismant gemeten instellingen, de zogenaamde spiegelgroep. Voor inspraak en overleg, professionaliteit van zorgverlening, betrouwbaarheid zorgverleners en beschikbaarheid personeel scoren de ZZP-ers van PrivaZorg gemiddeld hoger dan hun collega’s van andere thuiszorgaanbieders. Dit resulteert in een landelijk gemiddelde eindcijfer van 8,7 voor de zorgverleners van PrivaZorg, de spiegelgroep scoort met 8,3.

PrivaZorg werkt volgens een genormeerd kwaliteitssysteem gebaseerd op de ISO 9000 HKZ richtlijnen.

Kwaliteitsbeoordeling PrivaZorg Apeldoorn en Salland
PrivaZorg Apeldoorn en Salland voldoet aan het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001: 2008 HKZ beoordeeld door Lloyd's Register Quality Assurance.

Certificaat nr2. RQA661136.030 en RQA661136.002, geldig tot 30-11-2018.

 

© puntjesopde-i.nl