-  -
Inloggen zorgverleners   |    Tekstgrootte   
PrivaZorg Apeldoorn en Salland 'Dé ondernemende thuiszorg waar de klant de baas is'

Keurmerk

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van waarborgen van kwaliteit in de zorgverlening is dat de ZZP’ers waar wij mee werken en willen werken pas ingezet worden als zij ingeschreven zijn bij een keurmerk. Als zorgvrager wilt u natuurlijk weten of uw zorgverlener bevoegd, bekwaam en integer is.

Zo’n keurmerk instituut waarborgt en controleert de opleidingsniveau’s en bij- en nascholingen. Er zijn verschillende keurmerken in Nederland te raadplegen. Veel van de ZZP’ers die via PrivaZorg Eemland werken staan ingeschreven bij Keurmerk in Zorg. Vraag uw zorgverlener om zijn of haar bewijs van inschrijving: het pasje van de Stichting Keurmerk in Zorg. Hij / zij zal dat graag aan u tonen. Controleer vervolgens zelf op deze website, aan de hand van de gegevens op het pasje, of uw zorgverlener gecertificeerd is.

Vanaf medio 2012 is Keurmerk in Zorg overgenomen door het keurmerk van KIWA Prismant ZOZ = Zelfstandig Ondernemer in de Zorg. Er is voor ZZP'ers in de zorg in Nederland nu nog maar één keurmerk.

Informatie
KIWA Prismant
Keurmerk ZOZ
Postbus 85200
3508 AE Utrecht

Telefoon: 030-2345650 (alleen dringende gevallen op werkdagen tussen 10:00 en 15:00 uur)

Email: info@mijnkeurmerk.nl Correspondentie via email heeft de voorkeur.

Website: www.mijnkeurmerk.nl

© puntjesopde-i.nl